Referencer

Vores kunder siger

Samarbejdsvillige og omstillingsparate

“Jeg vil sige dig tak for et rigtig fint slutresultat og for din samarbejdsvillighed og din omstillingsparathed – jeg har nok ikke hele tiden været den nemmeste kunde igennem forløbet…

Jeg er rigtig glad for mit køkken og min gang og glæder mig til at komme igang med at bruge det.
Endnu engang tak – jeg vil bestemt anbefale dig til hvem jeg måtte møde, der har brug for en seriøs håndværker!”

 

– Karen, København N

Gennemført totalrenovering

” I starten af januar fik vi totalrenoveret vores badeværelse, vi bor i et lille rækkehus 2 voksne og 3 børn, så med håndværker 2 uger i huset troede vi at det blev noget af en udfordring, men vi er simpelthen så tilfreds med forløbet.
Der blev hele tiden taget hensyn til at vi boede der med 3 børn, tiden blev holdt og badeværelse stod færdig en dag før tiden !! med så flot et resultat, Vi har før haft dårlige oplevelser med håndværker der ikke har lavet tingene håndværksmæssigt korrekt men her må man sige at det bliver gjort ordentligt hele vejen igennem, vi helt sikkert vil anbefale Linco VVS til vores familie og venner 🙂 

– Kim Lykke – Vallensbæk

Perfekt og til tiden

” Har netop fået lavet nyt badeværelse af Linco VVS. Der blev inddraget et stykke af soveværelset til bruseniche, og hele badeværelset blev gennem renoveret.
Alt er bare gået helt perfekt. Alle tidsfrister er overholdt og alle aftaler ligeledes. Resultatet er over al forventning. Det er super dygtige håndværkere, med sans for detaljerne og finish. De er nemme at samarbejde med, lytter og kommer med gode råd på den helt rigtige måde.
Min aller bedste anbefaling !!! ”

– Marianne – Søborg

En god process med fantastisk resultat

” I forbindelse med renovering af vores lejlighed, med maling, gulvlægning, nedrivning af vægge og total renovering af badeværelse og entre, har vi brugt Linco VVS efter anbefaling fra familie.
Linco VVS har leveret et rigtig flot stykke arbejde, hvor man altid har kunne regne med de aftaler der bliver lavet og de lavede et stykke arbejde de kunne stå inde for.
Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen 😊  

– Jonathan – Albertslund

Dygtige håndværkere

”Vi fik nyt badeværelse i maj og en meget glade for det.
Super søde og dygtige håndværkere som overholdt alle aftaler.”

– Liselotte – Ølstykke